PERSOONLIJK KENNISMAKEN?
We horen graag meer over je uitdagingen.

Content- & Communitymarketing

Weet jij je doelgroep te raken met de juiste boodschap op het juiste moment? Nu de consument niet zomaar meer open staat voor reclame en advertenties, wordt het inhoudelijk brengen van je boodschap steeds belangrijker. In een vliegensvlug veranderend medialandschap is het krijgen van aandacht steeds lastiger. Hoe scoor je op Facebook en wat is een handige aanpak voor Youtube? Hoe bereik je je doelgroep via Pinterest en Instagram? Als merk moet je echt opvallen met scherpe, oprechte en engaging content. De context is daarin van cruciaal belang. Context is tenslotte king!

Solide proces & planning

We werken met ervaren tekstschrijvers en creatieve mediadesigners om de (socialmedia)content van jouw organisatie naadloos aan te laten sluiten bij je doelpubliek. Via een strakke planning, waarvoor we het door ons zelf ontwikkelde systeem ContentPulse gebruiken, en gevoed door jarenlange ervaring weten we precies welke berichten zorgen voor een hoge interactie en merkbeleving. Of het nu om tekstuele, visuele of video content gaat, we hebben er ervaring mee. Merken als MoneYou, Remia, KWF Kankerbestrijding, Wecycle, Flora Holland en de Bijenkorf worden door ons voorzien van pakkende, trefzekere posts op diverse social media kanalen. We bieden onze diensten aan in meerdere talen, waaronder Belgisch, Frans, Duits en Engels. Met gerichte advertising zorgen we er ook nog eens voor dat jouw content het bereik krijgt dat het verdiend. Een volle theaterzaal dus!

Earned media-interactie

En wat gebeurt er als je content aan slaat bij je publiek? Dan komt er een interactie op gang. We noemen dat earned media-interactie. Deze komt in de vorm van reacties, shares, likes, maar ook vragen en zo nu en dan klachten. Onze ervaren servicespecialisten voelen je publiek aan en reageren adequaat via gepast communitymanagement en effectieve snelle webcare.

Creative content

Creatieve content, van animatie tot videoproductie

Communitymanagement & webcare

Engagement en interactie, de basis van social media

Native (content)advertising

Native advertising, optimale promotie van je content

meer weten?

Tel 010 - 7600261

Sjef Kerkhofs
Sjef Kerkhofs
Partner

bezoek ons

Rotterdam Science tower
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

blijf op de hoogte

bel ons

+31(0)10 7600261